Tinklų ir Mobilaus ryšio skyrių vadovais tapo Povilas Sargautis ir Paulius Bernotavičius

Kartu su praėjusių metų pabaigos pokyčiais, kai Erika Girštautė tapo Lietuvos Eltel įmonės generaline direktore, buvo pradėta rinkti naujoji komanda į Tinklų ir Mobilaus ryšio skyrių vadovų vietas. Džiaugiamės pranešdami, kad visus atrankos etapus sėkmingai praėjo Povilas Sargautis ir Paulius Bernotavičius.

Povilas Sargautis, pakeisdamas ankstesnį vadovą Donatą Jurgaitį, tapo Tinklų skyriaus vadovu. Povilas savo kelią telekomunikacijose pradėjo dar universiteto laikais, įgijęs Telekomunikacijų inžinerijos bakalauro ir magistro laipsnius Vilniaus Gedimino technikos universitete. Prieš ateidamas į Eltel, Povilas yra dirbęs tuometinėje Teo LT, AB įmonėje. Karjerą Eltel kompanijoje Povilas pradėjo nuo inžinieriaus pozicijos kildamas iki darbų vadovo, projektų vadovo ir, galiausiai, skyriaus vadovo pareigų. Povilo patirtis Eltel siekia 8,5 metų ir penkias šalis, kuriose vykdė projektus – Lietuva, Norvegija, Švedija, Danija, Suomija. Iki šiol Povilas dirbo Mobilaus ryšio skyriuje, tačiau sukaupta ilgametė patirtis tarptautinių projektų valdyme jam sėkmingai leis vadovauti ir Tinklų skyriui.

Paulius Bernotavičius, pakeisdamas ankstesnę vadovę Eriką Girštautę, kuri dabar vadovauja visai įmonei, tapo Mobilaus ryšio skyriaus vadovu. Paulius į Eltel Lietuva atėjo jau su dešimčia metų inžinerinės patirties bei Kauno technikos universitete įgytais Telekomunikacijų bakalauro ir Taikomosios metrologijos magistro laipsniais. Paulius Eltel kompanijoje dirba dešimt metų, o jo kelias čia, kaip ir Povilo, prasidėjo nuo inžinieriaus pozicijos, nuo kurios jis palaipsniui augo iki darbų vadovo, projektų vadovo, o dabar vadovaus visam Mobilaus ryšio skyriui. Paulius yra dirbęs beveik visose šalyse, kuriose esame vykdę projektus: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Vokietijoje, tad jis yra puikiai susipažinęs su tų šalių darbo specifika. Paulius gerai pažįsta Mobilaus ryšio skyriaus komandą, pasitiki ja ir yra pasiruošęs kartu dirbti. 

 

Naujieji skyrių vadovai oficialiai pareigas pradeda eiti šiandien, nuo 2020 m. sausio 27 dienos. Sveikiname juos ir linkime sėkmės!