Aukščiausio lygio Eltel vadovų susitikimas 2024

Visada smagu judėti į priekį. Bet koks tikslas judėti į priekį, kai nežinai, kur eini? Kiekvienai sėkmės siekiančiai įmonei būtina susidėlioti veiksmų planą, veikiantį lyg augimo žemėlapis. Mes jį turime, tačiau atėjo laikas apgalvoti tikslus, galimybes ir atrasti naujus kelius, vedančius link mūsų vizijos.

Vasario 8 – 9 dienomis vyko Eltel Lietuva grupės vadovų komandos susitikimas, kurio metu konstravome įmonės 2024 – 2026 metų kelionės planą. ​​​ ​ Šis susirinkimas – kertinis mūsų augimo aspektas, padedantis kartu burti ir kurti efektyvią komandą, atitinkančią ELTEL herojų idėją.


Susitikimo metu apgalvojome strateginius uždavinius, kaip efektyvumo gerinimas, plėtra į naujas rinkas, inovatyvių sprendimų pritaikymas, tvarumas, geresnės darbovietės užtikinimas mūsų kolegoms ir daug kitų įdomių reikalų. ​​​ ​ Bene didžiausią dėmesį skyrėme žmonėms – juk mūsų darbuotojai yra įmonės širdis ir motyvatoriai, savo kasdieniais žygdarbiais skatinantys mus augti. Sėkmę pasieksime tik kartu, tad bendruomenės stiprinimas ir galimybės komandos lyderiams išryškėti yra kelias, kurį renkamės ateinančių metų kelionei. ​​​ ​